Se încarcă pagina ...

Despre noi

 

  Societatea D&M Comert Ind. S.R.L. este infiintata in anul 2003 si condusa de un colectiv, desi tanar, cu suficienta experienta.

  Am ales sa dezvoltam un segment mai deosebit pe piata USB-urilor si sa venim in sprijinul companiilor care vor sa-si promoveze imaginea cu aceste produse, de aceea am cautat si am reusit sa asiguram o gama foarte variata de usb-uri incepand de la usb-urile normale precum usb-uri din piele, usb-uri din lemn, usb-uri pix, usb-uri din metal, usb-uri din silicon, usb-uri bijuterii, usb-uri mini, usb-uri din plastic, usb-uri tip card de credit, usb-uri din hartie reciclata, usb-uri lanyard pana la cele cu forme atipice.

  In urma unei cercetari de piata si a discutiilor avute cu beneficiarii nostri am gasit solutii tehnice pentru rezolvarea multor probleme legate de personalizare, astfel serviciile noastre de personalizare acopera diverse metode precum: eticheta volumetrica pe plastic, gravura laser pe lemn, gravura laser pe metal, gravura laser pe silicon, policromie pe metal, policromie pe plastic, relief pe metal, relief pe silicon, tampografie pe lemn, tampografie pe metal, tampografie pe piele, tampografie pe plastic, tampografie pe silicon, timbru sec sau folio pe piele, transfer printing pe plastic. Pe langa serviciile de personalizare avem posibilitatea de copiere date pe chip si criptare date

 

  De asemenea am reusit implementarea unui departament de grafica care sa realizeze prototipuri 3D pentru formele atipice solicitate de beneficiarii nostri.

  Cu ajutorul departamentului de grafica cat si a partenerilor nostri, putem realiza orice forma atipica a usb-urilor, incepand de la sigle de companie, diverse obiecte (becuri, cani etc) pana la produse reprezentative ale companiilor cu forme complexe (cutii de pateuri pentru fabricile de pateuri)

  Intentia noastra este de a satisface absolut toate dorintele beneficiarilor atat la nivel calitativ cat si cantitativ intr-un termen de timp foarte scurt, de aceea incepand cu anul 2012 am pregatit si implementat certificarea ISO 9001:2008 ceea ce ne implica total in sistemul calitatii managementului, in continuare vom incerca sa ridicam standardele de colaborare cu absolut toti beneficirii nostri indiferent de cantitatea si valoarea comenzilor primite.

  Prin eforturile care le-am facut toti beneficiarii nostri au fost satisfacuti de produsele livrate cat si de aspectul grafic al acestora.

 

Va multumim!